Monica Poplacenel. Psiholog. Psihoterapeut.

TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Detinatorul acestui site isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Detinatorul site-ului garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de programari online, informare), pe site-ul www.terapiepentrutine.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.terapiepentrutine.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea detinatorului site-ului si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul prealabil al detinatorului site-ului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul terapiepentrutine.ro este detinut de catre administratorul site-ului. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Putem opri sau suspenda site-ul si ne rezervam dreptul in orice moment de a modifica, dezactiva, temporar sau permanent, site-ul www.terapiepentrutine.ro (sau orice parte a acestuia) cu sau fara notificare prealabila. Prin accesarea acestuia iti dai acordul ca detinatorul site-ului nu are nicio obligatie legala catre tine sau o terta parte pentru orice astfel de modificari, suspendari sau dezactivari a site-ului, nici pentru eventuale momente in care site-ul nu poate fi accesat.

Pentru a putea accesa site-ul sau anumite resurse pe care acesta le ofera, este posibil sa ti se ceara sa ne oferi anumite detalii pentru inregistrare sau alte informatii. Poti utiliza site-ul nostru doar in conformitate cu legislatia in vigoare si in concordanta cu Termenii si Conditiile acestuia. Nu poti folosi site-ul sau informatiile publicate:

  • in orice mod care incalca legea sau reglementarile nationale sau internationale
  • in scopul de a exploata, rani sau in incercarea de a exploata sau rani minori in orice mod prin expunerea lor la continut nepotrivit, solicitand informatii care sa permita identificarea acestora sau in orice alt mod
  • sa te angajezi in comportamente care restrictioneaza accesul altor persoane la site sau care, asa cum vom determina noi, poate cauza rau altor persoane sau va cauza raspunderea legala.
  • intr-un md care poate duce la dezactivarea, supraincarcarea, distrugerea sau deteriorarea site-ului sau care poate sa interfereze cu utilizarea site-ului de catre alte persoane, inclusiv in ceea ce priveste abilitatea lor de a se angaja in activitati interactive
  • introduce virusi, trojans, viermi sau alte materiale care au un continut malicios sau care pot face rau site-ului din punct de vedere tehnologic

Disclaimer

Site-ul si blog-ul publicat in cadrul acestuia pot contine informatii sau instructiuni legate de starea de bine, respectiv emotii, corp, parenting, dezvoltare personala, evaluare psihologica, etc. Prin accesarea site-ului ne confirmi ca esti de acord cu cele de mai jos.

Inainte de a participa in orice tip de activitati sau sa folosesti orice fel de resurse care sunt descrise sau disponibile prin intermediul Site-ului, este recomandat sa consulti un specialist in domeniul respectiv. Toate aceste informatii ofera recomandari generale si educationale legate de subiectele respective si nu reprezinta un diagnostic sau o recomandare profesionala sau medicala.

Continutul Site-ului nu poate inlocui o evaluare sau o recomandare de specialitate personalizata. In cazul in care suspectezi ca exista o afectiune care sa iti afecteze viata, este imperativ sa consulti un medic.

CONTACTEAZA-MA
ADRESA
Str. Cercului nr. 2, et. 3, ap. 8, Sector 2, Bucuresti
Tel: 0737252570